inspiratie

Ga dat zien. Als je wilt.

Deelnemer Paul Mulders roept ons allemaal op de film Down to Earth te zien. 

"Ik zag vanavond in het Ketelhuis (Westergasfabriek, Amsterdam) de film Down to Earth. Waarin in overeenstemming met de inhoud van mijn schrijfbijdrage van afgelopen zaterdag de 'oudsten van de wereld'  vol verbeelding aan het woord komen over de toekomst van onze wereld.  
Een imposante en indrukwekkende getuigenis uit vele hoeken van onze Aarde. Van diverse spirituele oudsten en/of sjamanen. Ga dat zien! 
Het zien van deze film is, zo bleek mij in de nabespreking,  voor velen een ervaring van en voorbij onszelf, als individuele toeschouwers. En daagt ons uit de gebruikelijke westerse subject-objectscheiding tussen haakjes te plaatsen. Of daar tenminste vragen bij te (gaan) stellen."